Çavdaruşağı İlkokulu
Çavdaruşağı Köyü Yahyalı KAYSERİ
(0)

Okul ve bireyle birlikte gelişime açık, gelişen ve geliştiren kurum oluşturmak.

MİSYON

Temel eğitimin ilk basamağında, yaşam gerekli donanıma sahip bireyler yetiştirmek.

NORMAL ÖĞRETİM

09.00 / 14.30

Isınma Şekli

Isınma sobayla yapılmaktadır fakat bunun için özel bir temizlik gorevlisi bulunmaktadır. Okulun temizlik ve tadilat işlerini de görevli kişi yapmaktadır.

Servis Bilgisi

Öğretmenler için servis vardır. Yukarı köy okuluyla birlikte Yahyalıdan servis gidip gelmektedir.

İl merkezi 117 km. / İlçe Merkezi 45 km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Çavdaruşağı köyümüzün çok temiz havası ve güzel bir manzarası bulunmakta. Insanımız cok cana yakın ve yardımseverdir.

Kontenjan Bilgileri

2 sınıf öğretmeni ve 1 anasınıfı öğretmeninden oluşmaktadır. 1 ve 2 birleştirilmiş, 3 ve 4 birleştirilmiş sınıftır. Sınıf mevcutlarımız yaklaşık 10 15 öğrenci arasında bulunmaktadır. Kadrolu olan bir okul öncesi ögretmenimiz bulunmakta, 2 sınıf öğretmeni boşluğumuz bulunmaktadır.

Diğer Hususlar

Okulumuz 2021-2022 senesinde tadilata girmiş olup üst katta 3 sınıf alt katta kütüphane müdüriyet ve ardiye olarak kullanılan bir lojmanı bulunmaktadır. 2022-2023 senesinde okulumuz tamamen düzene oturmuş bulunmakta sıniflarımızda beyaz tahta ve projeksiyon bulunmaktadır. Öğrencilerimiz çok zeki ve cana yakın çocuklardır. Tuvaletlerimiz okulun içinde bulunup ust kat tamamen sıfır yapılmıştır. Sınıflarımızın Zamantı İrmağı manzaralıdır.